Bloemige en kruidige neus met vlierbloesem, engelwortel, kamille, gentiaan en munt. In de smaak zoete sinaasappel, gember, roze grapefruit, kardemom en zoethout. De afdronk is vol en rijk.
Voordat Giancarlo Mancino, Mancino Vermouth creëerde werkte hij in de meest vooraanstaande hotels en bars over de hele wereld. Lange tijd werkte hij in London samen met Salvatore Calabrese een van de meeste vooraanstaande bartenders ter wereld.Giancarlo besloot terug te keren naar Italië en droomde ervan om een topkwaliteit vermouth te maken. De vermouths waar hij tot die tijd meewerkte hadden naar zijn mening te weinig smaakcomplexiteit en premium uitstraling.Eeuwenoude vermouth recepten van vooraanstaande vermouth makers dienden als inspiratie voor zijn eigen vermouths. In 2011 kwam Giancarlo een klein familiebedrijf op het spoor dat beroemd en vermaard is vanwege de verfijnde vermouths die zij maken. Samen met dit bedrijf ontwikkelde en perfectioneerde Giancarlo zijn veel geprezen vermouths. De kwaliteit van Giancarlo Mancino zijn vermouths bleef niet onopgemerkt en zijn inmiddels in veel vooraanstaande bars en hotels te vindenDe basis voor de verschillende vermouths zijn de Trebianno druif voor de witte vermouths en de Barbera druif voor de rosé en rode vermouths. Vervolgens wordt aan iedere vermouth type een unieke mix natuurlijke kruiden afkomstig uit Italië, Thailand, Vietnam.Serveersuggestie:Heerlijk op zichzelf met een blokje ijs en een schijfje sinaasappel, maar ook geschikt voor allerlei cocktails. Denk aan een Vesper of een Negroni. En verrijk uw gin of wodka & tonic eens met een scheutje Ambrato!